joi, 31 iulie 2014

Jurnal de blogger(2)

V-am promis în postarea anterioară că am să vă povestesc ce am mai făcut de am fost aşa absentă. Am terminat 4 ani de facultate, 4 ani de Drept, 4 ani de Cod Penal şi Cod Civil :)). Despre acest domeniu aş putea să vă vorbesc ore în şir, aşa că dacă sunteţi interesate de această facultate, sau dacă sunteţi viitori boboci, vă răspund cu drag la orice întrebare. Atât vă spun: trebuie să vă placă. Vă pun mai jos o poză de la cursul festiv.

Pentru că eu nu pot să stau normal la poze :))

M-am înscris şi la master, dar nu pe domeniul dreptului. Am ales administrarea afacerilor. Mai multe vă spun după primul an :)).

Pe 26 iunie, a fost ziua Andrei şi am ieşit şi noi ca fetele la o cafea. Da, noi când sărbătorim, bem cafea. :))


Pe 4 iulie am fost eu sarbătorită cu cafea :))


Aaaa şi ne-am luat maşinăăă. De fapt maşină de vară, jucărie cum îi spune prietenul meu :)).


În continuare fac bijuterii handmade. De la începutul anului lucrez numai cu argint, Swarovski şi semipreţioase. Dacă vă place ceea ce fac, mă puteţi susţine cu un like. Pink Bijoux Accessories


Ce să vă mai spun, încă nu ştiu unde plecăm în vacanţă, aşteptăm jumătatea lui august să ne decidem. Hai gata cu povestitul că am de pozat şi de făcut favoritele lunii :)). Andra, sper că eşti mulţumită că am postat jurnalul :)). Va pup fetelor!