duminică, 10 august 2014

10 summer nailpolishes

Astăzi vă prezint 10 oje perfecte pentru zilele de vară. Le-am pozat individual şi v-am făcut şi un swatch pe tips. Am folosit 2 straturi pentru fiecare.Prima ojă este O.P.I. - Pussy Galore din colecţia Bond girls. Este un roz texturat cu sclipici fin, roz. Am purtat-o des iar atunci când nu ştiu cu ce ojă să îmi mai fac unghiile, ea mă salvează de fiecare dată.


O altă rozalie este Nicole by O.P.I. - Carnival Cotton Candy şi este din colecţia Carrie Underwood. Este un roz superb, vibrant, perfect pentru vară. Îl puteţi vedea aici.


Pe 1001 cosmetice, au apărut ojele Catrice, mult dorite de mine. Una din ele v-o arăt azi. Este vorba despre Catrice Crushed Crystals - 06 Call me princess.


Următoarele două oje sunt Kiko, un brand pe care din păcate nu-l găsim în România. Prima oja este Kiko Cupcake 647, o texturata superbă. O puteţi vedea aici.


A doua ojă Kiko este în nuanţa 853 şi este un galben aproape neon :)). Culoarea îmi aduce aminte de Limoncello. 


O altă ojă vibrantă, de vară, este L' oreal 305 Dating Coral. Este un portocaliu corai, uşor sidefat. Pot spune că ojele L' oreal m-au impresionat prin rezistenţa lor. O puteţi vedea şi aici.Oja Play de la Etude House este un oranj pal. Este o nuanţă finuţă, delicată. Oja este în nuanţa cu numărul 62. De asemenea, o puteţi vedea şi aici.


De la Golden Rose, am ales copia fidelă a ojei China Glaze It's a trapeze. Este vorba de Golden Rose Jolly Jewels 115.


Sunt foarte încântată de ojele de la Miss Sporty. Pe aceasta am primit-o cadou şi îmi place mult nuanţa. Să vă spun că a rezistat perfect 5 zile? Este în nuanţa 469.


Ultima ojă este un no name şi vine la set cu alte trei. Iniţial nu i-am dat multe şanse dar a început să-mi placă.


Care vă face cu ochiul din cele 10? Sau ce culori vi se par potrivite pentru vară?
Vă pup!